FAQ

Naručivanje i dostava

Ne postoji mogućnost povrata naljepnica koje su personalizirane i izrađene upravo po danom predlošku. Naravno, ako postoji određeni stupanj nezadovoljstva, molimo vas da nam se javite putem emaila kako bismo pronašli zajedničko rješenje.

Cijena se određuje sukladno veličini, bojama i nakladi, odnosno količini potrebnih naljepnica. U svakom trenutku, cijena je navedena na korisničkom sučelju. Ako postoje nepravilnosti ili dodatna pitanja, slobodno nam se javite putem emaila.

Boja uvelike ovisi o stupnju podešenog kontrasta na uređaju s kojeg uređujete/naručujete naljepnicu. Ne odgovaramo za takve nesukladnosti te svakako preporučamo prethodnu provjeru kontrasta kako bi prikazana boja bila istovjetna stvarnoj nijansi. Naravno, postoji mogućnost manjeg odstupanja koja je gotovo oku nevidljiva, ali ako smatrate da je riječ o većim odstupanjima – javite nam se na email kako bismo mogli pronaći uzrok odstupanja i pronaći zajedničko rješenje.

Gotovo odmah nakon slanja narudžbe, ona kreće u izradu. Ipak, ako odlučite otkazati narudžbu, javite nam što prije – što bi značilo do 2 sata nakon slanja narudžbe, ako je ona poslana tijekom radnog vremena (ponedjeljak-petak od 8-16h). U slučaju da nam je narudžba poslana izvan okvira radnog vremena, narudžbu možete poništiti do početka sljedećeg radnog dana.

Ovisno o količini, odnosno nakladi, prosječno vrijeme izrade naljepnica je od 1 do 3 radna dana.

Status narudžbe možete provjeriti prijavom na korisnički račun, gdje se nalaze svi podaci vezani uz narudžbu.

U slučaju bilo kakve poteškoće s izradom personalizirane naljepnice ili slanjem narudžbe, možete nam poslati email s opisom poteškoće. Radno vrijeme naše korisničke podrške je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Odgovor na postavljeno pitanje možete očekivati unutar jednog radnog dana.

Stvaranje i uređivanje naljepnica

Naravno! Jedna od temeljnih usluga personaliziranih naljepnica jest kompletna izrada grafika po želji, ali rado uskačemo s osmišljavanjem i dizajnom.
Za sve one koji se žele sami igrati, imaju unaprijed definiran dizajn ili ga samostalno žele izraditi, tu je konfigurator za brzu izradu.
Ako vam je potrebna pomoć u korištenju konfiguratora, video tutoral možete pogledati ovdje.

Veličina naljepnica ovisi o potrebama. Preporučamo izmjeriti običnim ravnalom ili metrom područje na koje želite zalijepiti naljepnicu kako biste bili sigurni o točnoj veličini.

Izrezane naljepnice su sve one čije se veličine mogu prilagoditi. Prilagodba veličina moguća je unutar minimalne i maksimalne dimenzije naljepnica (max 300×180 mm, min 10×10 mm)

Upravo je u tome i naša prednost – naljepnica može biti raznih oblika (kvadratnog, okruglog, trokustastog i sl) i ona se reže po željenom obliku. Više o svemu možete pogledati na video tutorialu

Ako su potrebne druge veličine, slobodno nam se javite putem emaila kako bismo vam pokušali pomoći.

Veličine su predefinirane, odnosno postoji ograničenje minimalne i maksimalne dimenzije naljepnica. Unutar zadanih parametara (minimalne i maksimalne veličine) možete odabrati željenu veličinu kako biste ju prilagodili svojim potrebama.
Svaka kategorija ima ponuđeni set predefiniranih dimenzija, ali naravno uvijek postoji mogućnost da nam pošaljete točnu željenu dimenzija, ako ona nije navedena.

U ponudi isključivo imamo klasične naljepnice. Nažalost, ne radimo s transfer folijom (folija koja je ljepljiva na prednjoj strani) te nismo u mogućnosti izraditi ovakav tip naljepnica. Naravno, ne isključujemo mogućnost izrade takvih vrsta naljepnica u budućnosti.

Naljepnice možete naručiti u svim bojama, izuzev zlatne i srebrne. No, uskoro ćemo u ponudi imati i zlatotisak!

Ne postoje apsolutno nikakva ograničenja! Možete naručiti od jedne do beskonačno mnogo naljepnica!

Mogućnost suradnje – B2B

Naravno!!! Unesi svoj dizajn u generator ili nam se javi za mogućnost suradnje putem emaila. Možeš očekivati brzi odgovor i dogovor oko suradnje. 🙂

Na idealnom ste mjestu! Ne postoji ograničenje naklade, veličine ni oblika potrebnih naljepnica. Javite nam se na email za suradnju.

Jedva čekamo poslušati/pročitati ideju! Pošaljite nam sve podatke na email! Javit ćemo se ubrzo nakon primitka!