Potpuna personalizacija, potpuna satisfakcija

U današnje vrijeme, kada su svi vukovi, ti budi naša ovca! Zašto je bolje biti ovca?

Kao prvo, da bi bio ovca, ne treba ti puno novca! Kreiraj u potpunosti unikatne, jedinstvene naljepnice koje će postati tvoj zaštitni znak. Pronađi svoj dizajn, svoj font, svoj spešl touch, jednostavno ga izradi u našem generatoru i pošalji našoj brigadi na izradu. Mogućnosti su beskrajne, neka tvoja mašta nema ograničenja, iznenadi se svojom kreativnošću! Na kraju, nećemo te osuđivati ako želiš i kopirati neku od već poznatih grafika, jer tko smo mi da ti sudimo?

Budi prava faca kod nas ovaca, kreiraj i isfuraj svoj identitet! Sve boje, propisane veličine i apsolutna sloboda! Možeš i rukom nacrtati, ako imaš ili misliš da imaš dar za to. Pokreni revoluciju, cijela brigada je uz tebe!
Nalijepi stickere na svoje računalo, zid sobe ili škole, stup u kvartu! Na pamet ti je pala neka druga ideja? Što ti srce želi, to ti ovca omogući!

Naravno, politički smo korektni i velikodušno pozdravljamo proizvodnju za široku publiku i velike mase. Napravit ćemo naljepnice za sve potrebe – od igle do lokomotive. Da, za iglu nam se čini izazovno, ali upravo takve izazove i volimo!

Okušaj se i ti u izazovu pronalaska vlastite naljepnice, we dare you!